O podjetju

Gospodarski subjekt je bil ustanovljen leta 1992. Prvih deset let smo delovali kot samostojni podjetnik, leta 2002 pa smo se preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo in se preimenovali v SVET.OVEN, računovodske storitve in poslovno svetovanje, d.o.o..

Obvladujemo okoli štirideset gospodarskih družb, vendar smo se osredotočili predvsem na družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) ter samostojne podjetnike (s.p.). Razlog za to je bil predvsem nenehno spreminjanje zakonov in pravilnikov, zato smo se odločili za določen profil podjetji, saj le tako laže in bolj kvalitetno ter dosledno spremljamo vso zakonodajo. Leta so nam dala veliko izkušenj, predvsem pa znanja, katerega smo se naučili tudi ceniti, zato naši poslovni partnerji cenijo naše znanje, kvalitetno opravljene storitve ter našo profesionalnost.

Vizija za prihodnost je čim bolj informatizirati delovne procese, tako bi se zaposleni večino časa lahko posvetili obdelavi in analizi podatkov, temu posledično pa bi dosegli tudi visoko in kvalitetno raven svetovanja. Na tak način lahko s svojim znanjem podjetjem pomagamo, kako priti do boljšega položaja na trgu. S strankam želimo doseči tak odnos poslovanja, da bo za naročnika pregleden, da se uvede sodobna tehnologija, predvsem pa da je strokoven in enostaven.